Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Petr Guth: Hostovicím přeji záchranu, teď ale musíme vyhrát my a přiblížit se kraji

25.05.2016 | OK

Hodně pikantní nádech bude mít sobotní utkání Brné proti Hostovicím pro zadáka Petra Gutha. Ten totiž v týmu Hostovic dvě sezóny působil, nyní však hraje právě za SK Brná. "Po nepovedené štaci v neštěmickém áčku mi Hostovice vrátily zpátky chuť do fotbalu, za což jim budu navždy vděčný. Nejen pro mě to bude velmi zajímavý zápas," těší se třiadvacetiletý fotbalista na duel, který začíná v sobotu v 11:00 na hřišti v Brné.

Petře, jak moc se na sobotní utkání proti Hostovicím těšíš?
Za celé jaro i předtím za podzim je pro mě duel proti Hostovicím zápasem s velkým Z. V týmu Hostovic jsem zažil nádherné dvě sezóny, přičemž druhá z nich skončila pro celou obec vysněným postupem.

Takže na své působení v Hostovicích vzpomínáš jen v dobrém?
Určitě. Po nepovedené štaci v neštěmickém áčku mi Hostovice vrátily zpět chuť do fotbalu, za což jim budu navždy vděčný. Ať už trenér Stupka, tak hlavně později trenér Deutch mi dali hodně prostoru a s druhým jmenovaným se scházíme do teď - je to takový můj druhý fotbalový taťka. V sobotu to bude nejen pro mě velice zajímavý zápas.


Předpokládám tedy, že soupeři přeješ, aby se v soutěži udržel. Myslíš, že to dokáže?
Po sportovní stránce na to Hostovice mají. Na podzim doplatily na nováčkovskou daň i na zranění v kádru. Podle mého názoru dostatečně kádr neposílily po odchodu Tomáše Uxy, který držel celou obranu. Na jaře konečně ukázaly tvář, kterou znám z minulé sezóny a doufám, že po sportovní stránce se zachrání. Důležité zápasy je ještě čekají po nás a věřím, že je zvládnou.

A co výkony SK Brná? Na jaře už to není taková jízda jako na podzim. Co je potřeba zlepšit?
Hodně nám chybí Koky (Jiří Strnad). Podržel míč a nehrál hurá fotbal jen dopředu. Ve středu hřiště si rozumněl s Markem Smetanou, dobře se vzájemně doplňovali. Snad se k nám brzy připojí. Přeji mu brzké vrácení na náš trávník. Ke změnám v kádru přes zimu se moc vyjadřovat nechci, každý fanoušek si udělá obrázek sám, kdo posila je a kdo naopak není. Co musíme zlepšit, to je spíše otázka na trenéry. Jediné, co můžu slíbit já, tak že pro postup jako kolektiv uděláme vše i přes ne příliš krásný fotbal. Čekají nás poslední čtyři zápasy a musíme je urvat. Věřím, že až se to povede, spadne z nás ta nervozita a budeme zase ta Brná jako na podzim.

Jaký je tvůj tip na výsledek sobotního utkání?
Věřím, že přijde hodně lidí i kvůli programu, který jsme pro diváky přichystali. Přeji si, abychom konečně zahráli atraktivní fotbal. A i když Hostovicím přeji zachránu, tak body budou sbírat jinde! Musíme vyhrát a přiblížit se ke kraji. Motivaci pro kluky mám připravenou. Střelec Gibala se probudí, Radim Novák si udrží neprůstřelnost z posledních zápasů, kdy nastoupil. Můj tip je 4:0.

 
Aktuální články
Brná dotahovala marně, branka na 4:4 v nastavení uznána nebyla

Atraktivní souboj proti Mostu nabídlo 2. kolo krajského přeboru. První poločas byl v režii hostů, kteří vstřelili dvě branky. Do druhé...

 
Brná dostala devítku v Srbicích

Ani druhý zápas na umělce v Srbicích během čtyř dnů radost fotbalistům Brné nepřinesl. V rámci 27. kola krajského přeboru tam prohráli...

 
Brná zažila hororový první poločas, na Srbice nestačila

V československém duchu oslav státního svátku se nesl duel 12. kola HET krajského přeboru. Po státní hymně se první poločas povedl na...

 
Brná hraje v sobotu opět doma, od 16:30 hostí Perštejn
 
Brná hostí v pátém kole Litoměřicko, to je poslední bez bodu
 
Brná zakončí úspěšný podzim v Modlanech, hraje se v pátek
 
Oslabená Brná nestačila na Krupku, prohrála 2:4
 
V utkání plném branek nestačilo béčko na Chuderov
 
Brná silnému Mostu vzdorovala, nakonec ale padla 1:4
 
Brná se ode dna neodrazila, těsně prohrála v Krupce
 
Utkání
Muži A | sobota 14.10.2023, 16:00
10. kolo
5:3
SK Brná - FK Litoměřicko
 
Muži A | sobota 21.10.2023, 10:15
11. kolo
2:1
FK Český Lev Neštěmice - SK Brná
 
Muži A | neděle 05.11.2023, 17:30
13. kolo
3:3
FK Ústí nad Labem - SK Brná
 
Starší žáci | neděle 15.10.2023, 10:00
8. kolo
6:6
SK Brná Ž - TJ Skorotice
 
Starší žáci | sobota 21.10.2023, 13:30
9. kolo
Svádov-Olšinky - SK Brná Ž
 
Starší žáci | neděle 05.11.2023, 10:00
11. kolo
SK Brná Ž - FK Ústí nad Labem ­- ženy
 
Soutěže



 
© 2015 2023 (eSports.cz) - SK Brná - kontakt: tom.namreh@seznam.cz  |  RSS  | #skbrna
RSS