Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Posledním zápasem v roce 2016 v Brné bude ústecké derby

07.11.2016 | OK

Naposledy v roce 2016 vyběhnou fotbalisté SK Brná k mistrovskému zápasu na domácí trávník. V sobotu od 14 hodin vyzvou z městském derby FK Český Lev Neštěmice. Stejného soupeře už Brná v letošní sezóně jednou porazila, před dvěma měsíci v krajském poháru zvítězila po parádním obratu 4:3. Budou se domácí radovat i tentokrát?

Neštěmice letos zatím prožívají podobně nevydařenou sezónu jako Brná. V tabulce jsou až třinácté a nasbírali jen 12 bodů. Tři body navíc získaly v minulém kole, když po nevídaném obratu a kolapsu soupeře porazily Žatec hokejově 7:4.

Žatečtí totiž vedli v Neštěmicích ještě 30 minut před koncem 4:2, ale Český Lev vstřelil za 15 minut pět branek a zvítězil. "Popravdě, za stavu 2:4 už jsme přestávali věřit. Žatec má zkušené družstvo, ale kluci ukázali, že mají velkou morální sílu," řekl pro Ústecký deník trenér Neštěmic Martin Beránek. "Do Brné pojedeme s respektem a pokorou, chceme ale vyhrát," dodal k blížícímu se derby.

Brná se žádnou oslnivou formou chlubit nemůže. Poslední čtyři zápasy prohrála a v tabulce krajského přeboru je poslední, bodů má sedm, tedy stejně jako předposlední Proboštov. V poslední době už ale žluto-červení zabránili krutým debaklům, v minulém týdnu v Krupce navíc překvapivě sahali po bodu. "
Dostali jsme tam hloupé a zbytečné góly, které nás sráží dolů. Hned ze začátku druhé půle se nám podařilo snížit. Krupka začala chybovat a my jsme bojovali a snažili se s výsledkem ještě něco udělat. Dvě velké šance jsme ale bohužel neproměnili a branku na 2:3 jsme dali až v 90. minutě, což bylo příliš pozdě," komentoval zápas záložník Brné David Řezníček.

"Proti Neštěmicím to v sobotu bude těžké, ale musíme bezpodmínečně zvítězit.
Dva měsíce zpět jsme je dokázali porazit v poháru 4:3 a věříme si i teď," navnadil Řezníček fanoušky Brné.

Celý rozhovor s Davidem Řezníčkem najdete v zápasovém bulletinu, který ke vstupence obdržíte zdarma. Těšit se můžete na oblíbenou přestávkovou tombolu. Zápas začíná v sobotu ve 14 hodin, teple se oblékněte!

Delegovaní rozhodčí: Zavadil Jakub - Krutina Radek, Šifalda Dominik. Delegát: Píbl Václav.






 
Aktuální články
Brná dotahovala marně, branka na 4:4 v nastavení uznána nebyla

Atraktivní souboj proti Mostu nabídlo 2. kolo krajského přeboru. První poločas byl v režii hostů, kteří vstřelili dvě branky. Do druhé...

 
Brná dostala devítku v Srbicích

Ani druhý zápas na umělce v Srbicích během čtyř dnů radost fotbalistům Brné nepřinesl. V rámci 27. kola krajského přeboru tam prohráli...

 
Brná zažila hororový první poločas, na Srbice nestačila

V československém duchu oslav státního svátku se nesl duel 12. kola HET krajského přeboru. Po státní hymně se první poločas povedl na...

 
Brná hraje v sobotu opět doma, od 16:30 hostí Perštejn
 
Brná hostí v pátém kole Litoměřicko, to je poslední bez bodu
 
Brná zakončí úspěšný podzim v Modlanech, hraje se v pátek
 
Oslabená Brná nestačila na Krupku, prohrála 2:4
 
V utkání plném branek nestačilo béčko na Chuderov
 
Brná silnému Mostu vzdorovala, nakonec ale padla 1:4
 
Brná se ode dna neodrazila, těsně prohrála v Krupce
 
Utkání
Muži A | sobota 14.10.2023, 16:00
10. kolo
5:3
SK Brná - FK Litoměřicko
 
Muži A | sobota 21.10.2023, 10:15
11. kolo
2:1
FK Český Lev Neštěmice - SK Brná
 
Muži A | neděle 05.11.2023, 17:30
13. kolo
3:3
FK Ústí nad Labem - SK Brná
 
Starší žáci | neděle 15.10.2023, 10:00
8. kolo
6:6
SK Brná Ž - TJ Skorotice
 
Starší žáci | sobota 21.10.2023, 13:30
9. kolo
Svádov-Olšinky - SK Brná Ž
 
Starší žáci | neděle 05.11.2023, 10:00
11. kolo
SK Brná Ž - FK Ústí nad Labem ­- ženy
 
Soutěže



 
© 2015 2023 (eSports.cz) - SK Brná - kontakt: tom.namreh@seznam.cz  |  RSS  | #skbrna
RSS