Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Brná hostí rezervu Litoměřicka, hraje se v sobotu od 16:00

04.10.2017 | OK

Nedobytnou pevnost si ze svého hřiště vytvořili hráči SK Brná v aktuálně probíhající sezóně. Na domácím pažitu ztratili jediný bod a nepoznali zatím hořkost porážky. I díky tomu jsou s 15 body na nečekaném čtvrtém místě HET krajského přeboru. S jídlem ale roste chuť a o další bodový zisk se žluto-červení poperou proti béčku Litoměřicka. Hraje se v sobotu již od 16:00.

V kabině Brné panuje po první polovině podzimní části pohoda. "Oproti loňské sezóně jsme samozřejmě s naším aktuálním bodovým ziskem moc spokojení. Podle mého názoru je to díky tomu, že tým zůstal zhruba pohromadě, kluci si už dokáží vyhovět, do toho se zapojil Honza Králík, který je velkým přínosem a který dokáže i ostatní spoluhráče strhnout k lepším výkonům. Vypracuje pro ně šance, sám dává góly, a to je moc důležité," rozplýval se trenér Milan Česlák.

Ke skvělým domácím výkonům přidala Brná první venkovní výhru v minulém kole, když porazila Bílinu 3:1. V tabulce tak má 15 bodů. Oproti loňskému zpackanému podzimu je současný stav možná až trochu nečekaný.

"V taktice a herním stylu se toho však oproti loňsku příliš nezměnilo. Předtím se dávali balóny na Gibalu, teď na Honzu Králíka. Rozdíl je samozřejmě v tom, že Králík si balón dokáže zpracovat, obejít tři protihráče a zakončit, nebo připravit šanci pro spoluhráče. V tom je to asi jiné, dokáže si dojít pro míč až třeba na půlku, což se Gibalovi moc nechtělo. I on byl ale střelec par excellence, góly dával, takže mu nemůžeme upřít to, co pro Brnou udělal," zapřemýšlel kouč Česlák.

Rezerva Litoměřicka je naopak v tabulce až patnáctá se šesti body za dvě výhry a pět proher. Menší komplikací může být to, že áčko Litoměřicka hraje svůj zápas v ČFL až v neděli a v sobotu bude moci teoreticky využít posil právě pro svou rezervu.

Litoměřicko mělo v minulém kole volno, neboť utkání s H. Jiřetínem/Litvínovem bylo odloženo. Před dvěma týdny však hrálo Litoměřicko v Bílině a stejně jako Brná tak vyhrálo 3:1.

Utkání mezi SK Brná a FK Litoměřicko B je na programu v sobotu od 16:00.

Delegovaní rozhodčí: Karrmann Milan - Klimpl Miroslav, Kuriljak Ivan. Delegát: Kalista Petr.

 
Aktuální články
Brná dotahovala marně, branka na 4:4 v nastavení uznána nebyla

Atraktivní souboj proti Mostu nabídlo 2. kolo krajského přeboru. První poločas byl v režii hostů, kteří vstřelili dvě branky. Do druhé...

 
Brná dostala devítku v Srbicích

Ani druhý zápas na umělce v Srbicích během čtyř dnů radost fotbalistům Brné nepřinesl. V rámci 27. kola krajského přeboru tam prohráli...

 
Brná zažila hororový první poločas, na Srbice nestačila

V československém duchu oslav státního svátku se nesl duel 12. kola HET krajského přeboru. Po státní hymně se první poločas povedl na...

 
Brná hraje v sobotu opět doma, od 16:30 hostí Perštejn
 
Brná hostí v pátém kole Litoměřicko, to je poslední bez bodu
 
Brná zakončí úspěšný podzim v Modlanech, hraje se v pátek
 
Oslabená Brná nestačila na Krupku, prohrála 2:4
 
V utkání plném branek nestačilo béčko na Chuderov
 
Brná silnému Mostu vzdorovala, nakonec ale padla 1:4
 
Brná se ode dna neodrazila, těsně prohrála v Krupce
 
Utkání
Muži A | sobota 14.10.2023, 16:00
10. kolo
5:3
SK Brná - FK Litoměřicko
 
Muži A | sobota 21.10.2023, 10:15
11. kolo
2:1
FK Český Lev Neštěmice - SK Brná
 
Muži A | neděle 05.11.2023, 17:30
13. kolo
3:3
FK Ústí nad Labem - SK Brná
 
Starší žáci | neděle 15.10.2023, 10:00
8. kolo
6:6
SK Brná Ž - TJ Skorotice
 
Starší žáci | sobota 21.10.2023, 13:30
9. kolo
Svádov-Olšinky - SK Brná Ž
 
Starší žáci | neděle 05.11.2023, 10:00
11. kolo
SK Brná Ž - FK Ústí nad Labem ­- ženy
 
Soutěže



 
© 2015 2023 (eSports.cz) - SK Brná - kontakt: tom.namreh@seznam.cz  |  RSS  | #skbrna
RSS